Anmeldelser og succes historier fra kunder

5 stjerner ***** til Fenja

Jeg kan varmt anbefalde Fenja, som personlig træner. Jeg købte et STARTFORLØB, som inkluderede både kropsanalyse, vejning, kostplan, træningsplan og personlig træning udendørs 2 x om ugen . Det gav så gode resultater ift. psykisk og fysisk velvære . Den friske luft og træningen var efter min mening sjovere og mere motiverende, fordi den netop foregår udendørs og du ikke bruger andet end din egen kropsvægt. Dette forløb gav mig blod på tanden, nu havde jeg lyst til, at udforske denne fantastiske nye oplevelse,derfor ville jeg fortsætte "den gode rejse" , jeg købte derfor yderligere forløbet FIT 100.

Jeg havde ikke to træninger, som var ens. Fenja er rigtig god til at coache og hun er professionel i sin tilgang til træningsteknik og havde en stor forståelse for mine behov og ønsker. Jeg oplevede meget god vejledning og kommunikation under forløbet, også de dage vi ikke havde planlagt træning. Jeg kan stærk anbefalde udendørs træning, med Fenja som træner og sundhedscoach.

De bedste hilsner fra Martine 30 år Gentofte 28.6-2017

5 stjerner ***** til Fenja

Fenja er en af de dygtigste inden for hendes område. Hun er højt uddannet inden for motion og ernæring, hvilket tydelig mærkes. For mig personligt, har hendes undervisning i forståelsen omkring vigtigheden, af fordelingen, protein, kulhydrater og fedt gjort , at jeg i en travl hverdag indenfor restaurationsbranchen , hvor mad og vin fylder meget, stadigvæk formår at holde et vægttab , og leve et liv, hvor jeg ikke føler jeg konstant skal gå på kompromis . Kun stor respekt og de største anbefalinger herfra.

Pia Løvensten, Borup 21.6-2017

5 stjerner ***** til Fenja

Jeg er 18 år og har været på fit 8. Det har været virkelig fedt at bryde med grænserne for det man kunne før. Det har især været motion som jeg har rykket på! Derudover har jeg fået gode værktøjer til at opretholde en sund krop frem over :)

Agnes Schloss-Pedersen, Gentofte 23.6-2016

​Tak for en virkelig god træning igår!

Det kan i hvert fald mærkes idag.

​Dejligt at komme igang med de 100 dages bodytransformation forløb hos Fenja Fitness. Sidste sommer gennemgik jeg et forløb på 6 uger hos Fenja Fitness med stor succes! ​

Camilla Bredahl

Janni Ysbæk-Nielsen


Så blev jeg sgu lige 4 år yngre i dag og 4,4 kg ren fedt lettere KÆMPE tak til Fenja — feeling excited.

Hvorfor Fenja?

I en alder af 51 år tog jeg en beslutning om at blive røgfri og tabe 10 kg. Nu skulle det være slut med en dårlig livsstil.


Da jeg gennem de sidste par år gentagende gange havde taget denne beslutning, vidste jeg, at hvis det skulle lykkedes, måtte der noget ekstraordinært til. Jeg gik på nettet for at finde et slankehold, og fandt på den måde frem til Fenja.


Det blev et interessant møde. Jeg fik lagt et program med udgangspunkt i hvad jeg godt kunne lide. Det blev et program i skoven med forskellige øvelser, samt gode råd om kost. Næste dag gik vi turen og lavede øvelserne. Det var rigtig dejligt.

Fenja tog udgangspunkt i min alder, hvad jeg kunne formå og hvad jeg godt kunne lide. Bedre udgangspunkt kan man ikke få. Men en anden ting Fenja er rigtig dygtig til er, at få tingene til at lade sig gøre. Hvis man selv synes at kalenderen er fuld, finder hun plads til træning, hvis en ting ikke kan lade sig gøre, er der en anden ting der kan, som er lige så god. Hun er vedholdende, super god til at opmuntre og til at fastholde en i sine mål. Derfor er jeg efterhånden selv kommet til at tro på at selvfølgelig kan det lade sig gøre. Jeg er p.t. røgfri og har tabt de første par kg.

Så hvis du skal lykkes i dine mål er hun en fantastisk træner og kostvejleder. 


Mange hilsner Lone 2008

5 stjerner ***** til Fenja

Professional, engageret, venlig, motiveret, hyggeligt at træne sammen med!
Absolut 5 / 5 stjerner!

Med anbefalinger herfra!

Emir, 30.11-2016

5 stjerner ***** til Fenja

Jeg har haft et forløb på 8 uger hos Fenja, og nåede i mål efter en særdeles professionel og engageret hjælp fra Fenja. Mad og træningsplan blev lagt, således at det var en nemt at overholde, og Fenja var altid behjælpelig med gode råd og opbakning. Jeg bor i Farum, men det var rigeligt kørerturen til Hellerup værd. Jeg vil kraftigt anbefale Fenja - hvis man har ønsker om et vægttab -livstilsændring - mere engageret coach får man ikke.


Helge Nielsen, Farum 23.6-2017

​5 stjerner ***** til Fenja

Jeg begyndte hos Fenja i min barsel, samtidig med at jeg er gravid igen.
Jeg skulle blive bryllupsklar! :-)​


Fenja tilrettelage mit program så det passede til mig og min situation. På trods af mine begrænsninger i forhold til diet og hård træning, opnåede jeg stadig resultater, både i tal og under træningen. Fenja er yderst professionel og top engageret med sin viden og vejledning. Derudover er hun behagelig og fleksibel både med baby, men også at inddrage alt omkring os i naturen i træningen. Inkl barnevognen :-) tak!

Line Ostenfeldt Vodsgaard, Charlottenlund 28.6-2017

5 stjerner ***** til Fenja

En fantastisk dygtig kvinde, med årevis af erfaring inden for fitness og ernæring. Jeg kan kun anbefale Fenja, for enestående viden og teknik...

Torben Wiberg, Hvidovre 16.2-2017

​5 stjerner ***** til Fenja

Fenja er særdeles professionel med meget stor fokus på teknik - at øvelserne bliver gjort rigtigt. Det er altid en fornøjelse at træne sammen med Fenja - man bliver udfordret både på vægt og med nye øvelser. Samtidig er der altid plads til et grin og lidt hygge. Fenja er både en personlig træner og en træningsmakker. Jeg kan kun varmt anbefale Fenja.

Helge 60 år Charlottehaven, 18.4-2017

​​

LANGT OM LÆNGE EN FLAD MAVE.

Hvad gør man når man i 10 år ikke har kunne kommet af med en stadig voksende top-mave? Og på trods af slidsom styrketræning i fitnesscenteret, samt spinning og pump, og dertil flere diæter?

Ja, egentlig var jeg ved at opgive og tænke at det var nok generne jeg har arvet efter mine forældre og måtte nok begynde at lære at leve med størrelse XL i bukser. Derfor var mine forventninger heller ikke særlig store da en god ven opfordrede mig til at kontakte Fenja. Han havde selv fået en god hjælp fra hende i forbindelse med genoptræning af en skadet arm.
Der skulle gå yderligere nogle måneder inden jeg besluttede mig til at kontakte Fenja, for jeg havde fornemmelsen af, at hvis jeg først havde sagt A måtte jeg også sige B. Og det skulle vise sig at min fornemmelse var rigtig! NU…1 ½ år efter… har jeg nået mit mål! Jeg er kommet af med min mave! Det har været et stort arbejde, men hold da op hvor er det en lettelse. Dertil har jeg i bonus opnået at min fysik og kondition er helt i top og jeg har fået et meget større overskud i hverdagen. Fenja har med sin professionelle viden og store erfaring indenfor styrketræning, motion og diæt vendt op og ned på mine forestillinger om, hvad der skal til. F.eks. var jeg i starten meget stolt af de store vægte jeg kunne tage i styrketræning, og det var derfor noget af ”en kamel jeg skulle sluge” da hun begyndte at lære mig den rigtige teknik, og jeg måtte tage 5- 10 kg af hver øvelse… Hvor motiverende var det lige? Men ret hurtig kunne jeg begynde at se synlige positive forandringer på kroppen, som jeg ikke havde set før, og det var jo det jeg så længe havde ønsket mig. Så her gik det først for alvor op for mig, at det ikke kommer an på hvor mange kilo man kan løfte, men at lære korrekt teknik. Så skal resultaterne nok komme.


Jeg er i dag utroligt glad for, at jeg kontaktede Fenja. Det har været en investering i en fremtid med et meget bedre helbred og velbefindende. Nu er jeg blevet afhængig af motion, hvilket er meget bedre end at være afhængig af slik og kager, skal jeg lige hilse og sige! Fenja har sørget for at jeg ikke har opgivet, og har til stadighed skubbet på og fået mig ud af min (comfort zone?). Hun kan sågar finde på at ringe til dig, og tjekke om du fået trænet det du skal og det der er aftalt! Jeg kan kun sige at hvis du genkender noget i min historie, så overvej at kontakte hende.

Allan  42 år,​  Gentofte 2009

DET RETTE ØJEBLIK VAR KOMMET

Jeg har dyrket motion i fitness center i mange år og synes selv jeg har prøvet det meste, både spinning, diverse former for holdtræning og også trænet selv i vægtrummet. 


I det sidste års tid har jeg følt at jeg var kørt træt i min træning og synes ikke at resultaterne stod mål med min indsats, så et eller andet måtte jeg gøre forkert, men lige hvad kunne jeg ikke rigtig finde ud af. Jeg har altid ønsket at træne med en personlig træner men det er bare aldrig blevet til noget - men så en dag så jeg Fenja træne en kunde og jeg vidste med det samme at nu var det rette øjeblik kommet - dér var min personlige træner. 


Fenja lavede et helt nyt træningsprogram til mig som hun trænede med mig sådan at jeg var sikker på at gøre alle øvelserne rigtigt. Samtidig fik jeg gode råd om kost og det gik bl.a. op for mig at jeg fik alt for lidt protein og uden protein vokser musklerne ikke og effekten af træningen udebliver. 


Fenja viste mig også hvordan man kan træne i naturen og introducerede mig til powerwalk. Fenja er fantastisk inspirerende, motiverende og meget engageret. Hun var i jævnlig kontakt med mig under træningsforløbet, hvor hun ringede for at høre om alt giik som det skulle og om jeg havde spørgsmål eller brug for yderligere hjælp.


Hvis du overvejer at få hjælp til træning, uanset om du er begynder eller rutineret, kan jeg på det varmeste anbefale Fenja.

Elizabeth 50 år, Charlottenlund 2010

Fenja Fitness v/Fenja Therese Choleva

Gentofte

Jeg er blevet vurderet til 5 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.​

Fenja Fitness v/Fenia Therese Choleva
Adolphsvej 64

2820 Gentofte