Holdbeskrivelser

Velkommen til
Gentofte Outdoors Holdbeskrivelser

Du kan læse om de forskellige hold nedenunder, ellers kan du også se holdplanen her.

Hold
beskrivelser

POWERHOLD

POWERHOLD

Træningen har fokus på hele kroppen, ofte bruger vi egen kropsvægt og fitness udstyret på pladsen i træningen, men også håndvægte, bodybars, måtter og elastikker kan indgå i træningen. Vi prioriterer få deltagere på holdene, så der er tid til at vejlede og motivere ALLE, da vi har erfaring med, at jo hurtigere man lærer korrekt træningsteknik desto hurtigere opnår man resultater. Det er aldrig kedeligt at træne på vores powerhold -for der er altid nye træningsøvelser fra gang til gang. Holdtiderne er gældende fra december 2018. Der tages forbehold for ændringer i tider og steder.
Træningen har fokus på hele kroppen, ofte bruger vi egen kropsvægt og fitness udstyret på pladsen i træningen, men også håndvægte, bodybars, måtter og elastikker kan indgå i træningen. Vi prioriterer få deltagere på holdene, så der er tid til at vejlede og motivere ALLE, da vi har erfaring med, at jo hurtigere man lærer korrekt træningsteknik desto hurtigere opnår man resultater. Det er aldrig kedeligt at træne på vores powerhold -for der er altid nye træningsøvelser fra gang til gang. Holdtider er gældende fra 2019. Der tages forbehold for ændringer i tider og steder.
I løbet af timen kan du forvente:
 • Intensiv træning
 • Kombination af styrke og kondition træning
 • Styrkeøvelser for hele kroppen
 • Varieret træning
Holdtider og mødesteder

POWERWALK

POWERWALK

På Powerwalk hold kan du næsten forbrænde lige så mange kalorier, som når du løber. Fordelen er bare, at gang er mere skånsomt for dine led. Derudover toner du også dine muskler i baller, lår, talje, ryg og mave. Når du powerwalker er teknikken vigtig, så på holdet lærer du korrekt teknik, som gør at du får det maksimale ud af gangen, og samtidig mindsker det dine chancer for at få skader. Holdtiderne er gældende fra december 2018. Der tages forbehold for ændringer i tider og steder.
På Powerwalk hold kan du næsten forbrænde lige så mange kalorier, som når du løber. Fordelen er bare, at gang er mere skånsomt for dine led. Derudover toner du også dine muskler i baller, lår, talje, ryg og mave. Når du powerwalker er teknikken vigtig, så på holdet lærer du korrekt teknik, som gør at du får det maksimale ud af gangen, og samtidig mindsker det dine chancer for at få skader. Holdtider er gældende fra 2019. Der tages forbehold for ændringer i tider og steder.

I løbet af timen kan du forvente:

 • Fokus på powerwalk teknikker
 • Forskellige gang tempoer
 • Interval træning
 • Styrkeøvelser

Holdtider og mødesteder

MoBaFlex50+

MoBaFlex50+

Træningen er henvendt aldergruppen 50+ og benytter den form for træning, som er mest optimal for målgruppen.
Det er et hyggeligt hold med plads til grin og sjov. Med få deltagere på holdet, er der altid tid til at vejlede og motivere alle. Har du skader eller andet kan du sagtens være med, der tages hensyn til den enkeltes niveau og formåen. Øvelserne laves i et tempo, hvor alle kan være med - de forbedrer især din balance, styrke og mobilitet. Det er hovedsageligt træning med egen kropsvægt, men der kan også indgå trapper, håndvægte, måtter, elastikker og bænke. Holdtiderne er gældende fra december 2018. Der tages forbehold for ændringer i tider og steder.

Træningen er henvendt aldergruppen 50+ og benytter den form for træning, som er mest optimal for målgruppen.
Det er et hyggeligt hold med plads til grin og sjov. Med få deltagere på holdet, er der altid tid til at vejlede og motivere alle. Har du skader eller andet kan du sagtens være med, der tages hensyn til den enkeltes niveau og formåen. Øvelserne laves i et tempo, hvor alle kan være med - de forbedrer især din balance, styrke og mobilitet. Det er hovedsageligt træning med egen kropsvægt, men der kan også indgå trapper, håndvægte, måtter, elastikker og bænke. Holdtider er gældende fra 2019. Der tages forbehold for ændringer i tider og steder.

holdet er der fokus på:

 • MObilitet
 • BAlance
 • FLEXibilitet
 • Kropsholdning
 • Styrkeøvelser

Holdtider og mødesteder 

Hvad siger kunder?

Hurtig adgang

Kost, Træning & Vægttab

Image
©2022 FENJA FITNESS
DESIGNET AF MERCURIUS MARKETING

Search