Kostvejledning og kostplan tilpasset din livsstil

​​Spis dig sund og glad og tab dig på den sjove måde

Er du forvirret over alle de sundhedsråd, som findes ? Har du lyst til at lære, hvordan du selv sammensætter en sund kost, som passer til dig og din livsstil.  Du er måske veganer, vegetar eller har en livsstilssygdom, som gør

det svært for dig, at sammensætte en sund og varieret kost. Eller har du et ønske om at tabe dig en gang for alle og holde din vægt stabil, så giver jeg dig redskaberne til at kunne fastholde din nye sunde livsstil. 

Hvordan foregår min rådgivning ?

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og har mere end 20 års erfaring i undervisning indenfor kost og træning, mine råd og vejledning er baseret på mange års erfaring og videnskabelige studier . Du får adgang til min viden og de metoder, som virker for dig via samtaler, undervisning, kropsanalyser og skriftligt materiale. Jeg lærer dig på en pædagogisk måde, hvordan du sammensætter en sund kost og hvilke portionsstørrelser din krop har behov for ift. alder, vægt, fysiske aktivitetsniveau. Vil du gerne selv kunne forstå metoderne for et sundt og blivende vægttab eller vil du bare gerne have en kostplan, som du følger, så er det op til dig. Det vigtigste er, at du er parat til en livsstilsændring, hvor du får en sund tilgang til din kost og krop.

​​

Optimer din livsstil med kostvejledning

Første konsultation varighed 1½ time. Pris: 800 kr.

Kostplan i forbindelse med første konsultation: Pris 500 kr.

​​

  • Diverse Kropsanalyse målinger og grundig forklaring af resultatet
  • Kostanalyse og samtale omkring dine kost og motionsvaner,
  • Kostvejledning ift. dine mål.
  • Udlevering af relevant materiale.
  • Rådgivning til indkøb af sunde fødevarer.

​​

Klippekort opfølgning: Pris 6 klip: 2.400 kr.

Opfølgende samtale indeholder:

Kropsanalysemåling og sammenligning af den foregående måling, samt forklaring og betydning af resultatet. Status og justering af kost og træningsprincipper efter behov. Gode råd og vejledning til at fortsætte din nye sunde livsstil.

Konsultationen varer ca. 30-45 min. Pris: 495 kr

Bestil kostvejledning og start din nye livsstilsændring nu

I forbindelse med min kostvejledning laver jeg en skræddersyet kostplan, så den passer nøjagtigt til din krops behov og dit mål.

Du kontakter mig via telefon eller e-mail, så fremsender jeg materiale til besvarelse. Efter indbetaling af beløbet, fremsender jeg din kostplan på e-mail.

Ønskes yderligere kostvejledning anbefales det at bestille tid til konsultation. Dette kan du naturligvis også høre mere om, hvis du kontakter mig. Jeg holder til i Gentofte nær Charlottenlund og Hellerup.

Prisen for udarbejdelse af en skræddersyet, individuel og sund kostplan via E-mail:

Pris 850 kr.

Bestil tid til kostvejledning på telefon 40 84 42 68 eller e-mail fenjacholeva@gmail.com.

Fenja Fitness v/Fenja Therese Choleva

Gentofte

Jeg er blevet vurderet til 5 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser på Facebook.​

Fenja Fitness v/Fenia Therese Choleva
Adolphsvej 64

2820 Gentofte